Hoe bied ik?

1. Registreren
Om aan deze online veiling te kunnen deel te kunnen nemen moet u zich eerst registreren. Dit doet u via de button “Registreren”, hier vult u alles naar waarheid in. Let op de naam die u invult bij “Weergavenaam”, deze naam wordt weergegeven als u geboden hebt, u kunt hier uw eigen naam invullen, maar ook een andere naam of bv stalnaam. Het is verstandig het wachtwoord zelf ergens te noteren, het wachtwoord dient te bestaan uit 1 hoofdletter, 1 letter en 1 leesteken of cijfer.

2. Looptijd veiling
Op de tijdteller kunt u zien wat de looptijd nog is van de veiling.

3. Bieden maar
Als u bent geregistreerd kunt u op elk paard bieden, dit wijst zichzelf:
-U logt eerst in met uw wachtwoord en gebruikersnaam.
-U kunt een bod uit brengen op een paard door het bedrag in te vullen dat u wilt  bieden. Er wordt u dan gevraagd te bevestigen, u drukt op ok. Hierbij is uw bod bevestigd. Bij het desbetreffende paard komt uw naam en bod ook te staan, zodat u het daar kunt controleren.
-u ontvangt een mail met daarin de bevestiging dat u het hoogste bod heeft op het betreffende paard.
-Als iemand u heeft overboden ontvangt u hiervan ook een mail (het is echter raadzaam om dit ook geregeld zelf te controleren).
-Als de veiling ten einde loopt (zie de tijdteller) dan zal  bij elk bod in de laatste 5 minuten de tijdslimiet met 5 minuten verlengd worden, zodat u nooit snel of gehaast hoeft te bieden.

4. Winnaar
Als er na uw bod geen nieuw bod komt en de tijdteller is afgelopen dan heeft u het winnende bod. Er zal dan contact met u opgenomen worden door iemand van de Kerstveiling. Tevens zal u een factuur ontvangen van het gekochte paard; biedprijs + de 10% veilingcommissie.

5. Wachtwoord wijzigen
Wilt u tijdens het verloop van de veiling uw wachtwoord of e mailadres wijzigen of de weergavenaam aanpassen dan kan dit via de button mijn account.

6. Vragen?
Voor vragen kunt u uiteraard altijd een mail sturen of telefonisch contact opnemen met Stichting Kerstveiling.

 

Meer informatie?

Neem contact op!