De eerste paarden zijn bekend!

Groot nieuws: de eerste paarden voor de Kerstveiling 2022 zijn bekend! Ons selectieteam heeft de afgelopen tijd zeker niet stilgezeten. Wij kunnen jullie alvast drie totaal verschillende paarden voorstellen die op 17 december geveild zullen worden.

Unyck K
Het eerste paard die wij graag aan jullie willen voorstellen is dan ook gelijk misschien wel de sensatie van de avond: Unyck K. Een veulen zoals Unyck zie je zelden! Unyck is een hengst met een geweldige uitstraling en in draf lijkt hij haast op te stijgen. Lees hier alles over Unyck. 

Lonneke van Stal Ruimzicht
Op zoek naar een leuk sportpaard én stermerrie? Zoek dan niet verder! Lonneke van Stal Ruimzicht is een elegante stermerrie van 1.64 meter. Ze is niet alleen netjes bereden, maar heeft ook ervaring voor de wagen.  Lees hier alles over Lonneke.

Milla van Friesenhof Altmark
We verwachten dat Milla van Friesenhof Altmark in de toekomst nog hoge ogen gaat gooien op de keuring. Voor ons staat ze op gelijke hoogte met de in 2019 geveilde Floor van de Egberdina Hoeve, die in het jaar na de veiling kroon werd verklaard. Zal Milla ook kroon worden? Dat zal de tijd uitwijzen! Maar zeker de moeite waard om deze uitdaging aan te gaan!  Lees hier alles over Milla.