De meest spectaculaire Friese paarden veiling
17 december 2022
Laatste nieuwsBekijk paarden

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, (win)acties en onze spectaculaire collectie te veilen Friese paarden!

Start Kerstveiling:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

17 december 2022

Een mooie collectie exclusieve Friese paarden

In 2019 heeft na een onderbreking van een aantal jaar weer plaatsgevonden. Wat een mooie avond was dat! Helaas kon ook de Kerstveiling afgelopen twee jaar in verband met COVID niet plaatsvinden, wat wij enorm spijtig vinden.

Maar…. achter de schermen wordt er al weer hard gewerkt aan de Kerstveiling 2022. Noteer vast zaterdag 17 december 2022 in je agenda. Deze editie van de Kerstveiling zal plaatsvinden zoals jullie van ons gewend zijn: een avond vol prachtige shows en natuurlijk een collectie spectaculaire Friese paarden. De selectiecommissie is weer aan het snuffelen naar kwaliteitsvolle paarden die we u kunnen aanbieden! Weet of heeft u een kwaliteitsvol paard voor in de Kerstveiling? Neem gerust contact met ons op. 

Alle paarden kunt u ruimschoots voor de veiling op de website bekijken in de vorm van foto’s, video en afstamming. Uiteraard kunt u voor vragen terecht via de e-mail of telefonisch, ook als u een paard live wilt bezichtigen of uitproberen kunt u contact met ons opnemen.

Blijf op de hoogte!

Van het laatste nieuws

Wildcard

Wildcard

Houd de pagina  paarden de komende 3 dagen goed in de gaten als laatste word namelijk de hengst Jack toegevoegd via een wildcard, Jack is een 5 jarige shetlanderhengst van 62 cm .

Lees meer
Ter informatie

Ter informatie

Nieuws Alle paarden die via deze veiling verkocht worden kunnen getransporteerd worden met Horse service International wilt u informatie hier over dan kunt u contact op nemen met Roy Oilebans tel: 06-33333333                                                           ...

Lees meer
Het selectieteam

De leden van het selectieteam zijn misschien wel de belangrijkste personen om deze Kerstveiling tot een succes te maken. Introductie van deze personen is eigenlijk niet nodig, omdat elk van deze personen zijn sporen reeds verdiend heeft in de Friese paarden wereld.

 

Ingeborg Klooster

Age Okkema

Jelmer Chardon

Tom Folmer

Sponsoren

Meer informatie?

Neem contact op!